Mese lemn masiv

Cele mai cumpărate

Mese lemn masiv

Mese din lemn masiv pentru bucatarie, dining, living, sufragerie disponibile in peste 10 modele moderne & clasice.

Suntem o firma producatoare de mese din lemn masiv care vindem si online aceste piese de mobilier. Aceste mese sunt fabricate din lemn de fag aburit. Din punct de vedere al designului, toate aceste mese au picioare drepte din lemn m...

Mese din lemn masiv pentru bucatarie, dining, living, sufragerie disponibile in peste 10 modele moderne & clasice.

Suntem o firma producatoare de mese din lemn masiv care vindem si online aceste piese de mobilier. Aceste mese sunt fabricate din lemn de fag aburit. Din punct de vedere al designului, toate aceste mese au picioare drepte din lemn masiv, iar blatul este din PAL melaminat de 18-20 mm si cu cant din PVC. Forma unei mese poate fi patrata, dreptunghiulara, rotunda. De asemenea, oferim si masa din lemn masiv extensibila.

Vindem si set masa si scaune pentru bucatarie, sufragerie, living, dining.

Inaltimea la fiecare masa este de 80 cm, iar dimensiunea blatului variaza in functie de model, dar la comanda putem confectiona si la dimensiunile pe care le doriti dvs. Fiecare tip de masa poate fi pentru 4, 6, 8, 10 sau 12 persoane. Culorile disponibile pentru mese sunt: fag, nuc, cires, stejar, wenge.

Comanda acum online masa bucatarie, dining, sufragerie, living la pret de producator!

Cauti masa sau mese din lemn?

Va oferim masa lemn sau mese lemn; masa lemn masiv si mese lemn masiv la pret de producator.

Cauti masa si mese bucatarie sufragerie dining living ?

Suntem producator de mese bucatarie, mese sufragerie, mese dining, mese living, masa sufragerie, masa bucatarie, masa dining, masa living, mese de bucatarie, mese de sufragerie, masa de sufragerie, masa de bucatarie.

Mai multe

Mese lemn masiv  Conține 26 produse.

Arată 1 - 26 din total 26 produse
Arată 1 - 26 din total 26 produse