Colţare bucătărie

Cele mai cumpărate

Colţare bucătărie

Coltare de bucatarie din lemn masiv disponibile in peste 10 modele moderne & clasice.

Firma noastra se ocupa si cu executarea de coltar bucatarie, scheletul fiind din lemn masiv de fag cu partile laterale si plinta din pal melaminat, cant PVC, tapitat cu piele ecologica sau materiale textile de inalta calitate. Aceste coltare au lada de depozita...

Coltare de bucatarie din lemn masiv disponibile in peste 10 modele moderne & clasice.

Firma noastra se ocupa si cu executarea de coltar bucatarie, scheletul fiind din lemn masiv de fag cu partile laterale si plinta din pal melaminat, cant PVC, tapitat cu piele ecologica sau materiale textile de inalta calitate. Aceste coltare au lada de depozitare pe ambele laturi; se pot executa pe culori gen fag, nuc, wenghe, stejar. Este alcatuit din trei corpuri pe care le puteti comanda sa fie ansamblate in functie de cum va permite spatiul din bucatarie. Pretul variaza in functie de dimensiunea coltarului si de alte caracteristici dorite de client.

Dimensiuni standard coltar de bucatarie:

  • Inaltime: 90 cm
  • Lungime: 120 x 180 cm
  • Latime: 60 cm

La comanda putem sa va oferim coltare si alte dimensiuni. Folosind un coltar va puteti mobila bucataria intr-un mod elegant pentru servirea mesei.

Comanda acum online coltar bucatarie clasic sau modern la cele mai bune preturi!

Cauti coltar bucatarie sau coltar de bucatarie ?

Va oferim coltare, coltar, coltar bucatarie, coltare bucatarie, coltare de bucatarie, coltar de bucatarie, coltar bucatarie din lemn, coltare de bucatarie din lemn, coltar bucatarie lemn masiv, coltare de bucatarie din lemn masiv.

Cauti coltar bucatarie ieftin ?

Producem coltare de bucatarie ieftine, coltar bucatarie ieftin din lemn, coltare ieftine din lemn masiv la pret de producator.

Cauti coltar bucatarie clasic sau modern ?

Vindem in toata Romania coltar bucatarie clasic, coltare de bucatarie model clasic, coltare bucatarie model modern, coltar bucatarie modern.

Mai multe

Colţare bucătărie  Conține 6 produse.

Arată 1 - 6 din total 6 produse
Arată 1 - 6 din total 6 produse